• Bd. Grivitei nr. A96, Brasov

Bun venit pe noul nostru site!

Bun venit pe noul nostru site www.prest.ro !
Am creat aceasta rubrica pentru a putea adauga periodic noi informatii din domeniul nostru de activitate, informatii pe care le consideram utile pentru clientii si partenerii nostri. Pentru inceput insa, ne-am gandit sa deschidem aceasta sectiune cu detalii despre noua organizare din cadrul site-ului.
Am conceput un nou format al paginii de produs, cu poze sugestive si cu link-uri utile catre „Fisa Tehnica”, „Componente”, „Medii de filtrare” si „Aplicatii”.
„Fisa tehnica” ofera caracteristicile tehnice principale ale produsului, in timp ce link-urile „Componente” sau „Medii de filtrare” va vor directiona catre subansamblele acestuia, astfel incat sa puteti identifica cu usurinta elementele constructive ale fiecarui echipament.
In sectiunea de valve automate (CLACK, FLECK, AUTOTROL, SIATA) linkul de „Componente” va ofera un desen „explodat” al fiecarei valve, pentru o identificare mai usoara a pieselor de schimb.
In calitate de „Registered dealer” pentru produse Pentair (FLECK, SIATA, AUTOTROL, STRUCTURAL, PENTEK, EVERPURE, CODELINE) dorim sa va oferim suportul tehnic si informatii cat mai detaliate.
Sectiunea Filtre de impuritati a fost dezvoltata cu Filtre Cintropur, Cartuse filtrane si carcase de la PENTAIR (PENTEK si EVERPURE), Cartuse filtrante SPECTRUM, Carcase filtrante din INOX si PVC, Filtre multicartus si cu saci filtranti, Filtre cu discuri AZUD.
Echipamentelor uzuale cum sunt statiile de dedurizare, filtrele de deferizare, filtrele de demanganizare, filtrele cu nisip cuartos, filtrele cu carbune activ, filtrele de denitrare le-am adaugat variante constructive cu valve CLACK, FLECK, SIATA sau AUTOTROL.
Am completat cu fise tehnice sectiunea Membrane osmotice: Hydranautics, Filmtec, Axeon, Toray, CSM, Vontron, iar carcasele osmotice le-am completat cu: Codeline, WaveCyber, Protec si Bel.
Am impartit statiile de osmoza inversa in 3 categorii in functie de dimensiunea membranelor: 2.5”, 4” si 8”, iar statiile de demineralizare le-am completat cu cele 3 variante functionale: filtrele cu rasini „Mixed bed”, statii de demineralizare cu regenerare si statii de electrodeionizare.
Sectiunea „Aplicatii” ofera informatii despre integrarea si utilizarea produselor in procesul de tratare si filtrare a apei si o sugestiva schema de montaj.

Multumim tuturor clientilor si partenerilor pentru increderea pe care ne-au acordat-o si speram ca in noul site vor gasi informatiile suplimentare de care au nevoie, mai clar organizate si mai usor accesibile, astfel incat sa le fie cat mai utile.
Pentru orice informatii suplimentare de care aveti nevoie, va rugam sa ne contactati !

Publicat în categoria Blog pe de .