• Bd. Grivitei nr. A96, Brasov

Despre noi

Prest EcoTrend va ofera solutii tehnice si echipamente pentru filtrarea si tratarea apei potabile si industriale: filtre pentru impuritati, dedurizatoare, filtre deferizare, filtre demanganizare, filtre cu nisip, filtre multimedia, filtre cu carbune activ, filtre denitrare, filtre demineralizare, statii cu osmoza inversa, sisteme de dozare, componente si medii de filtrare.

Oferim solutii tehnice personalizate pentru aplicatiile de tratarea apei: dedurizare, deferizare, demanganizare, filtrare clor, filtrare gust-miros, filtrare nitrati, filtrare amoniu, filtrare impuritati, demineralizare si clorinare in functie de buletinul de analiza a apei si de cerintele tehnice ale fiecarui proiect in parte.

Asiguram consultanta, service si furnizam piese de schimb pentru echipamente de tratarea apei, valve de comanda, coloane de filtrare, sisteme de distributie si crepine, medii filtrante,  rezervoare de saramura, membrane osmotice si carcase osmotice. De asemenea efectuam servicii de curatare sau inlocuire a rasinilor si mediilor filtrante pentru orice statii de tratare a apei realizate de noi sau de alte firme.

Oferim consultanta pentru reglarea si optimizarea functionarii echipamentelor de tratare apa aflate in exploatare, care datorita unor setari sau utilizari necorespunzatoare nu intrunesc conditiile impuse.