• Bd. Grivitei nr. A96, Brasov

Servicii

Va oferim suportul nostru tehnic si informatiile necesare pentru dimensionarea si realizarea instalatiilor industriale de filtrare si tratare apa potabila si de proces.

Identificam solutii personalizate in functie de cerintele clientului, astfel incat sa furnizam sistemul optim de filtrare a apei: analizam buletinul de analiza a apei, determinam parametri principali ai procesului, fluxul de tratare, proiectam, determinam si stabilim metodologia procesului de tratare a apei.

Oferim consultanta pentru alegerea solutiei tehnice, dimensionarea echipamentelor, documentarea si realizarea instalatiilor de filtrare si tratare apa.

Asiguram punerea in functiune, service si piese de schimb pentru orice tip de instalatie de filtrare si tratare apa realizata de noi sau de alte firme:

 

In calitate de „Registered dealer” pentru produse Pentair (FLECK, SIATA, AUTOTROL, STRUCTURAL, PENTEK, EVERPURE, CODELINE) va oferim suportul tehnic si informatii cat mai detaliate.

Asiguram service-ul in perioada de garantie si post-garantie pentru produsele comercializate, acordand deosebita atentie ca realizarea interventiilor sa se realizeze în cel mai scurt timp de la solicitare.

Oferim consultanta pentru reglarea si optimizarea functionarii instalatiilor de filtrare si tratare apa aflate in exploatare, care datorita unor setari sau utilizari necorespunzatoare nu intrunesc conditiile impuse.
Furnizam componente, piese de schimb si medii de filtrare pentru statii industriale de tratare apa.